ΒΙΝΤΕΟ




➖ Δείτε την συνέντευξη του Βασίλη Κακαβάκη, στην εκπομπή << Περιγράμματα >>, με τον κ. Κώστα Βέργο στον τηλεοπτικό σταθμό Start tv,
με θέμα << Η Κέρκυρα ως Πρακτορείο ειδήσεων από την Ελληνική Επανάσταση 1821 >>.
 
     


➖ Δείτε την εκπομπή Πρώτο Βήμα με την Ηρώ Λέλλα από την τηλεόραση του Start tv, στην οποίαν σήμερα φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Κακαβάκης μαζί με την Μαρία Μελεντή, για να μιλήσουν για το νέο αφιέρωμα της ιστοσελίδας μας με θέμα << Κερκυραϊκό Πάσχα >>.



➖ Αφιέρωμα για το Κερκυραϊκό Πάσχα. Για την διεξαγωγή αυτού του βίντεο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κ.α. Ναταλία Καποδίστρια, Ηθοποιό και αφηγήτρια του βίντεό μας, τον κ. Νίκο Δημήτριο Μαμάλο Ιστορικό, Θεολόγο. Τους φωτογράφους κ. Τσόνο και κ. Χειμαρίο. Τους ζωγράφους κ.α. Νατάσα Μανέτα, κ. Θεόφιλο Κένταρχο, τον κ. Σπύρο Κολυβά, τον κ. Ιωάννη Μεταλληνό και τον κ. Κώστα Μηνά. Επιπλέον, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κέρκυρας, την Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος και την Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας. 
Επιμέλεια - Παρουσίαση Μαρία Μελέντη, Ιστορικός Τέχνης, Βασίλης Κακαβάκης, υπεύθυνος ιστοσελίδας. 



➖ Η ιστοσελίδα μας '' Κερκυραίων Ιστορία '', σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Εταιρία Κέρκυρας και τον Αρχιμουσικό της, κ. Σπύρο Προσωπάρη, έκανε ένα αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, 21 Ιουνίου 2021. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο κ. Σπύρο Παδοβά και τα μέλη του Δ.Σ. της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας, τον κ. Κώστα Καρδάμη, αν. Καθηγητή του τμήματος Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου για την άδεια λήψεων του χώρου του μουσείου Μουσικής, την κα Έλσα Καρύδη, Υπεύθυνη του Μουσείου Μουσικής της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας και τέλος τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Εταιρίας Κέρκυρας κ. Σπύρο Προσωπάρη, για την συνέντευξη την οποίαν μας παραχώρησε, η οποία πλαισιώνει το αφιέρωμά μας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις