Κερκυραϊκή Ένωση Αθηνών << Δελτίο Τύπου >>



                                                     ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ 

                                                                   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φέρεται εις γνώσιν των μελών και φίλων της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ» ότι την 17ην Οκτωβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε Εκλογό - Απολογιστική Γενική Συνέλευση της Ενώσεως εις το εντευκτήριο μας, όπως προβλέπεται από τα άρθρα: 10 παράγραφος 3 και 11 με θέματα: - Απολογισμός έργου του απερχομένου Δ.Σ. - Οικονομικός απολογισμός περιόδου. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής για την παρελθούσα περίοδο και έγκριση αυτής από τους συνέδρους. - Αρχαιρεσίες για ανάδειξη νέου Δ.Σ. για την περίοδο 2021-2023. Μετά την έγκριση των πεπραγμένων από τους συνέδρους και την απαλλαγή του απερχομένου Δ.Σ. πάσης ευθύνης, εξελέγη η κάτω  εφορευτική επιτροπή από τους συνέδρους: - Παγκράτης Θεόδωρος Πρόεδρος - Ειρήνη Τσουκαλά–Νιάρχου Γραμματέας και - Βλαντός Σταμάτης Ψηφοσυλλέκτης. Η οποία διεξήγαγε τις αρχαιρεσίες, τα αποτελέσματα των οποίων σύμφωνα με το πρακτικό της Εφορευτικής Επιτροπής έχουν ως εξής: 

1. Πρόεδρος: Θωμάς Σούλος 

2. Αντιπρόεδρος: Βασίλειος Μωραΐτης 

3. Γ. Γραμματέας: Σοφία Μωραΐτη 

4. Ταμίας Γεώργιος Ραράκος 

5. Ειδικός Γραμματέας Γεώργιος Μωραΐτης 

6.΄Εφορος Δημ. Σχέσεων Στελλίνα Δουκάκη 

7. Κοσμήτορας Αντώνιος Κοθρής Κουρκουμέλης 

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν: Ο Αναστάσιος Αλαμάνος και η Μαρία Μανέτα. Ο νέο - εκλεγείς Πρόεδρος πρότεινε στους συνέδρους να απονεμηθεί εις τον απερχόμενο Πρόεδρο Βασίλειο Μωραΐτη ο τίτλος του Επιτίμου Προέδρου της Κερκυραϊκής Ενώσεως Αθηνών. Μετά από ένα παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα των συνέδρων, παμψηφεί ο κ. Μωραΐτης ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος της Ενώσεως. 

ΚΕΡΚΥΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ 

Δερβενίων 16,  Αθήνα 10680 Τηλέφωνο: 2114071758 - 6932653424 E-mail:kerkenosi@hotmail.com ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΑΘΗΝΩΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ” 

Για το Δ.Σ. Ο Πρόεδρος Θωμάς Σούλος

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις